top of page

"Ebru maakt prachtige foto’s en voegt echt iets toe, ze is een natuurtalent als het gaat om portretten."

Puck- Puck Grafisch Ontwerp en hoofdredacteur Dreefnieuws

"Ebru maakt niet alleen prachtige foto's, ze is flexibel en denkt actief mee over de vastlegging van je bijeenkomst of evenement. Een hele prettige samenwerking!"

Lisa Schaeffer, Campagnestrateeg bij BKB | Het Campagnebureau

"Ebru fotografeert vanuit een observerende houding, waarmee ze een prachtig resultaat aanlevert waarin spontane momenten zijn vastgelegd zonder dat je merkt dat ze als fotograaf aanwezig is."

Pravini Baboeram, Programmamanager ECHO

2019-07-15 05.01.15 2.jpg

Fotografie is een hobby wat ik ontwikkeld heb tot een professie. Ik richt me binnen fotografie op maatschappelijke organisaties en thema’s. 

Voor maatschappelijke organisaties maak ik portretten en fotografeer ik tijdens evenementen. Daarbij heb ik een open en oprechte blik.

Als ik portretten maak neem ik tijd om mensen op hun gemak te stellen en ga ik met hen in gesprek. Bij fotograferen tijdens evenementen leg ik graag het wezenlijke contact tussen mensen vast. Echte oprechte ontmoetingen, waar aandacht is voor elkaar. Ik maak daarbij ook de diversiteit onder de deelnemers zichtbaar.  

Ik ben een autodidact en fotografeer vanuit mijn intuïtie. Mijn foto’s zijn vaak kleurrijk. Ik houd ervan om scherptediepte te gebruiken en te werken met natuurlijk licht.

Eerdere opdrachtgevers waren: Gemeente Utrecht, Taal Doet Meer, Jongerenwerk Utrecht, BKB, Bibliotheek Utrecht, Utrecht Marketing, GroenLinks, ECHO en samenwerkingen met OCW en hoger onderwijsinstellingen, Hogeschool van Amsterdam, BKB, TivoliVredenburg, Ongekende Talenten, Dreefnieuws, Al Amal, De Bovengrondse, Harten Voor Sport, Theatergroep Aluin, Nivel en Saluti. 

Op deze pagina kun je mijn portfolio bekijken. Deze foto's zijn voor diverse opdrachtgevers gemaakt. 

 

"In haar foto’s zie je Ebru’s oog voor detail en belangstelling voor mensen terug. Prachtig!"

Petra- projectmanager diverse ngo’s

"Ebru is een fotograaf met hart voor de maatschappij. Dit is terug te zien in haar betrokken foto's waarin zij op een liefdevolle manier mensen zichtbaar maakt. In de samenwerking is Ebru heel secuur en betrouwbaar. Ik ben trots dat ik al jaren met zo'n geëngageerde collega samenwerk!" 

Vera Duivenvoorden – fotograaf

"Ebru wist iedereen uit ons boek 'De Bezielde Corporatie' stralend op de foto te krijgen."

Dieneke- auteur van het boek ‘De Bezielde Corporatie’

Publicatie van foto's 

Boek (2015) - De Bezielde Corporatie

Boek (2016) - Een gouden hart voor het Rode Kruis: Vrijwilligers met 50 jaar ervaring aan het woord

Tijdschrift (2016) -  Jubileum 30 jaar Taal Doet Meer

Boek (2016) - Jubileum 15 jaar Al Amal

Publicatie (2018) - Spiegels en ramen voor een inclusief Utrecht

Leeuwarder Courant (2019) - 'Vrij maar ontevreden'

Tijdschrift (2016 -2019) - Dreefnieuws

bottom of page