Ik sta in diverse rollen voor een groep. Dit kan zijn als peer-educator, trainer, mediacoach en  als docent. In welke rol ik voor de groep sta, is afhankelijk van het thema, de doelgroep en de aanpak.

 

 

Thema's & Werkwijze

Ik kan workshops en lessen verzorgen over diverse maatschappelijke thema’s. De thema’s waar ik ervaring mee heb zijn: mediawijsheid, fotografie, discriminatie en stereotypen, respect, empowerment, burgerschap, diversiteit en inclusie, maatschappelijke betrokkenheid en identiteit.

Ik ga graag op een interactieve en betekenisvolle manier in gesprek over maatschappelijke thema's. Ik wil graag achterhalen wat de ander denkt en wat de redenen achter die gedachten zijn. Ik vraag door en stel kritische vragen om meer bewustwording te creëren. Daarnaast breng ik vaak eigen ervaringen en verhalen in bij diverse maatschappelijke thema’s. Dit zorgt vaak voor herkenning en verbinding en voor een veilige omgeving om maatschappelijke onderwerpen te kunnen bespreken.

 

 

Combinatie fotografie & Onderwijs

Onderwijs en fotografie komen ook samen, waarbij fotografie als middel wordt ingezet om een maatschappelijke thema zichtbaar te maken en om verhalen te vertellen. Dat kan in een zowel in een onderwijscontext plaatsvinden als daarbuiten.

 

 

"Ebru wil als mediacoach altijd net iets meer bereiken dan een leuke mediales, het moet vooral ook sociaal en emotioneel iets bijgebracht hebben bij de kinderen."

Dieneke- Freelance projectleider wijkprojecten

"De lessen taal en cultuur van Ebru vormden een uitstekende voorbereiding op onze schoolreis naar Turkije. We kregen alleen maar meer zin om op reis te gaan!"

Tim-docent Christelijk Gymnasium Utrecht