top of page

Als fotograaf werk ik niet alleen voor organisaties, maar maak ik ook eigen werk. Ik combineer daarbij graag sociologie met fotografie. Tijdens mijn studie begon mijn interesse in diverse maatschappelijke thema’s. Maatschappelijke thema’s die mij momenteel bezighouden zijn: kansenongelijkheid (o.a. in het onderwijs), migratie & islam, beeldvorming, rechtvaardigheid, burgerschap, discriminatie & racisme, identiteit en (super)diversiteit en inclusie. Ik wilde graag bijdragen aan verbetering op deze thema’s, ook als fotograaf. Dat doe ik onder meer met foto's/fotoseries die maatschappelijke impact hebben en aanleiding of middel zijn om het gesprek in de samenleving te voeren. Mijn fotoseries visualiseren en verlevendigen die thema’s en zijn daarom geschikt om gekoppeld te worden aan de programmering van debatpodia.

Ik wil verhalen vertellen. Fotograferen met een persoonlijke, empathische en intersectionele blik. De verhalen, beelden en makers die ik om me heen zie, zijn geen afspiegeling van de huidige samenleving. Er zijn zoveel meer verhalen die nog niet verteld zijn en zoveel meer perspectieven die we nog niet kennen. Die wil ik graag zichtbaar maken. 

Op deze pagina kun je een sfeerimpressie vinden van mijn vrije werk. Deze beelden bestaan uit portretten en gebeurtenissen, bijvoorbeeld van moslims bij de Al Aqsa Moskee in Jeruzalem (2019), beelden rond de verkiezingen in Zuid-Afrika (2019) en de Women's March in Amsterdam (2020). 

Onderin kun je ook mijn Instagram feed zien, waar ik vooral foto's deel van al het mooie & interessante wat ik in het dagelijkse leven tegenkom. 

 

Lighthouse

In 2020/21 nam ik deel aan het talentprogramma Lighthouse van Fotodok. De focus van Lighthouse lag op de artistieke ontwikkeling en ondernemerschap van talenten. Via deze link kun je meer lezen over mij als maker en mijn ontwikkeling binnen dit jaar. Ik spreek er ook over met Jennifer Muntslag in deze podcast.

Aan het einde van ons traject presenteerden we als groep onze projecten op het Domplein in Utrecht. 

778A4835.JPG
778A4744.JPG
Groupphoto.JPG

Foto's: Martha Stroo

bottom of page